Gode Links

Landsforeningen til støtte ved spædbarnsdød
Dette er en privat forening, hvor der er støtter og kan vejlede forældre og deres pårørende i forbindelse med spædbarnsdød.

Mindet.dk
Er en hjemmeside, hvor du tidligere kunne tænde lys for dit barn, din far, din tante eller en helt anden som du har mistet. Men i dag er det kun akiv over tidligere oprettet tændte lys fra før 2016. Men der em ny side Afdøde.dk hvor man kan oprette Døds annoncer.

Et foto er godt men det at få lavet en streg tegning er noget helt andet. Samt kan også være mere spiseligt for andre personer. Du finder nogle her som har lavet en del tegninger af “Englebørn”.

Heather Spears
Er en af de fantastisk kvinde, som kan tegner dit barn, bved at du sender et billede eller flere efter aftale. Mange af Vores bruger har fået lavet en tegning hos Heather.

Majbritt Pavlak
En af de andre kvinder som er fremragende til at tegne englebørn. En del af vores brugere er meget glad for Majbritt. Og bliver tid anbefalet af andre medlemmer og mange af dem er rigtig glade for de tegninger som de har fået af deres afdøde englebørn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *